Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Brand Aalsmeer / FOTO'S Brand in winkel Aalsmeer - Peters Hotnews.nl

J.S. Burgers & Zn., Vrouwentroost / Burgers Carrosserie
Brand Aalsmeer

De brand is inmiddels opgeschaald naar zeer grote brand. Meerdere woningen zijn op dit moment ontruimd. De brandweer is met veel materieel ter plaatse om de brand te bestrijden. Vooralsnog is er geen sprake van slachtoffers. Er waren … lees meer » alle … Ooggetuigen zagen 'veel zwarte rook' uit het pand komen. Vor 2 tagen · in de zijdstraat in aalsmeer heeft dinsdagavond in een gebouw in aanbouw een grote brand gewoed. De brandweer is met meerdere voertuigen ter plaatse. "maar helemaal zeker weten doen we dat niet, want we kunnen het … Het zou gaan om een gebouw dat in aanbouw was. Vor 2 tagen · de brand brak rond 22.30 uit aan een pand in de zijdstraat in aalsmeer.

Er waren … lees meer » alle … Vor 2 tagen · in de zijdstraat in aalsmeer heeft dinsdagavond in een gebouw in aanbouw een grote brand gewoed. De brandweer is met veel materieel ter plaatse om de brand te bestrijden. De brand is inmiddels opgeschaald naar zeer grote brand. Ongeveer tien mensen uit drie omliggende panden zijn geëvacueerd en worden opgevangen in het gemeentehuis, laat een woordvoerder van de brandweer weten. De brandweer ging met diverse bluswagens onderweg om het vuur een halt toe te roepen. Ooggetuigen zagen 'veel zwarte rook' uit het pand komen. Vlak voor middernacht was het vuur onder controle.

Brand Aalsmeer . Aalsmeer

Aalsmeer
Ooggetuigen zagen 'veel zwarte rook' uit het pand komen. De brandweer is met veel materieel ter plaatse om de brand te bestrijden. Vor 2 tagen · de brand brak rond 22.30 uit aan een pand in de zijdstraat in aalsmeer. De brandweer is met meerdere voertuigen ter plaatse. Meerdere woningen zijn op dit moment ontruimd. Vlak voor middernacht was het vuur onder controle.

De brandweer is met veel materieel ter plaatse om de brand te bestrijden.

Vooralsnog is er geen sprake van slachtoffers. Vlak voor middernacht was het vuur onder controle. Vor 2 tagen · de brand brak rond 22.30 uit aan een pand in de zijdstraat in aalsmeer.

De brandweer is met veel materieel ter plaatse om de brand te bestrijden. Vor 2 tagen · in de zijdstraat in aalsmeer heeft dinsdagavond in een gebouw in aanbouw een grote brand gewoed. Het zou gaan om een gebouw dat in aanbouw was. "maar helemaal zeker weten doen we dat niet, want we kunnen het … Er waren … lees meer » alle … De brandweer is met meerdere voertuigen ter plaatse. Ongeveer tien mensen uit drie omliggende panden zijn geëvacueerd en worden opgevangen in het gemeentehuis, laat een woordvoerder van de brandweer weten.

Brand Aalsmeer - J.S. Burgers & Zn., Vrouwentroost / Burgers Carrosserie

J.S. Burgers & Zn., Vrouwentroost / Burgers Carrosserie
Ongeveer tien mensen uit drie omliggende panden zijn geëvacueerd en worden opgevangen in het. De brandweer is met veel materieel ter plaatse om de brand te bestrijden. Vlak voor middernacht was het vuur onder controle. Ongeveer tien mensen uit drie omliggende panden zijn geëvacueerd en worden opgevangen in het gemeentehuis, laat een woordvoerder van de brandweer weten. De brandweer is met meerdere voertuigen ter plaatse. Vor 2 tagen · de brand brak rond 22.30 uit aan een pand in de zijdstraat in aalsmeer.

Vooralsnog is er geen sprake van slachtoffers.

De brandweer ging met diverse bluswagens onderweg om het vuur een halt toe te roepen. De brandweer is met meerdere voertuigen ter plaatse. "maar helemaal zeker weten doen we dat niet, want we kunnen het …

Ongeveer tien mensen uit drie omliggende panden zijn geëvacueerd en worden opgevangen in het gemeentehuis, laat een woordvoerder van de brandweer weten. Meerdere woningen zijn op dit moment ontruimd. De brand is inmiddels opgeschaald naar zeer grote brand. Vooralsnog is er geen sprake van slachtoffers.

Brand Aalsmeer : Overleden: Jan van Heeringen (05-08-1946 - 22-10-2020)

Overleden: Jan van Heeringen (05-08-1946 - 22-10-2020)
Ooggetuigen zagen 'veel zwarte rook' uit het pand komen. Ongeveer tien mensen uit drie omliggende panden zijn geëvacueerd en worden opgevangen in het. Ongeveer tien mensen uit drie omliggende panden zijn geëvacueerd en worden opgevangen in het gemeentehuis, laat een woordvoerder van de brandweer weten. Vor 2 tagen · in de zijdstraat in aalsmeer heeft dinsdagavond in een gebouw in aanbouw een grote brand gewoed. Vor 2 tagen · de brand brak rond 22.30 uit aan een pand in de zijdstraat in aalsmeer. Vlak voor middernacht was het vuur onder controle. De brand is inmiddels opgeschaald naar zeer grote brand. De brandweer ging met diverse bluswagens onderweg om het vuur een halt toe te roepen.

Vor 2 tagen · de brand brak rond 22.30 uit aan een pand in de zijdstraat in aalsmeer.

Ongeveer tien mensen uit drie omliggende panden zijn geëvacueerd en worden opgevangen in het. De brand is inmiddels opgeschaald naar zeer grote brand. De brandweer is met veel materieel ter plaatse om de brand te bestrijden.

Brand Aalsmeer / FOTO'S Brand in winkel Aalsmeer - Peters Hotnews.nl. De brand is inmiddels opgeschaald naar zeer grote brand. De brandweer is met veel materieel ter plaatse om de brand te bestrijden. De brandweer is met meerdere voertuigen ter plaatse. Vor 2 tagen · in de zijdstraat in aalsmeer heeft dinsdagavond in een gebouw in aanbouw een grote brand gewoed. Vor 2 tagen · de brand brak rond 22.30 uit aan een pand in de zijdstraat in aalsmeer.

Posting Komentar untuk "Brand Aalsmeer / FOTO'S Brand in winkel Aalsmeer - Peters Hotnews.nl"